Showbiz-ul ca sursa de inspiratie

Te-ai gandit vreodata ca stirile din showbiz pot avea un efect major asupra vietii tale? Cu siguranta nu stiai, dar citindu-le sau urmarindu-le, aceste stiri pot avea, la un moment dat, efecte pozitive sau negative asupra modului tau de viata. Nu de multe ori ai vazut, probabil, cum o vedeta de talie nationala a pledat pentru salvarea animalelor sau pentru strangerea de fonduri pentru copiii abandonati si infometati de prin tarile sarace. Sau poate ai vazut cum o vedeta poarta la o decernare importanta de premii, o rochie asemanatoare cu cea din dulapul tau, pe care vroiai s-o arunci in urma cu doi ani. Acum cu siguranta nu o vei mai face.

Vrei sa crezi sau nu, acesti stiri showbiz pot avea un puternic impact pshihologic asupra ta si asupra vietii tale. De multe ori, te poti simti chiar inspirat de ceea ce vezi si capeti, astfel, puterea sa incepi ceea ce niciodata nu ai avut curaj s-o faci. Asta pentru ca, undeva acolo in lume, sau poate chiar la tine in tara, exista cineva care isi calca pe orgoliu si spune lucrurilor pe nume.

Bineinteles, nu trebuie trecut cu vederea nici faptul ca, de cele mai multe ori, astfel de stiri pot avea o influenta negativa asupra copiilor daca sunt difuzate la ore nefavorabile din timpul zilei. Scandalul si imbracamintea sumara a unor asa-zise vedete, ii pot determina pe acestia sa isi schimbe radical stilul de viata, doar pentru ca au vazut asta la tv sau in ziar si pare sa fie “la moda”.

Dar, pe langa toate acestea, trebuie vazuta partea buna a lucrurilor. Nu tot ceea ce misca in schowbiz-ul romanesc este neaparat un lucru negativ. Te poate inspira sau, mai mult, te poate ambitiona pentru a prinde curaj si a-ti scoate ideile la lumina. Multi au incercat si au reusit. Tu ce astepti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu