Inchiriaza o masina in orasul Cluj

Daca planuiesti sa inchiriezi o masina pentru un interval mediu de timp, de exemplu o saptamana, pretul de inchriere poate ajunge pana la 400 de euro la majoritatea firmelor din Cluj. Trebuie reamintit faptul ca la acest pret se poate adauga si garantia care poate oscila intre 100 si 600 de euro. 

Asadar, ar trebui sa te informezi foarte bine inainte sa apelezi la un serviciu de rent a car in Cluj pentru ca ai ocazia sa ajungi in cel mai prost scenariu, in care pentru a inchiria o masina timp de 7 zile sa trebuiasca sa scoti din buzunar aproximativ 1000 de euro. Desigur aceasta este cea mai proasta alegere e care poti sa o faci, si asta doar in necunostinta de cauza. Bineinteles conducatorii acestui tip de business-uri vor invoca raportul calitate – pret al serviciilor pe care le ofera. Clientii nu ignora acest aspect, insa daca s-ar face o comparatie intre serviciile de inchiriere din tara noastra si cele din strainatate diferentele ar fi foarte mari. In SUA de exemplu masinile au o vechime de maxim 3 ani iar pretul de inchiriere nu depaseste 30 de dolari pe zi pentru o masina de clasa medie. Ideal ar fi ca si in tara noastra sa se pastreze un raport corect calitate-pret.

Sunt o multime de firme de tip rent a car in Cluj care se incadreaza in aceste standarde de pret. Marea problema este ca potentialii clienti sunt de cele mai multe ori descurajati de informatiile despre preturi pe care le primesc din diferite surse: o cautare pe internet, anunturi publicitare sau prieteni care la randul lor au apelat la un serviciu de inchirieri masini si au fost dezamagiti de preturile care se practica.

Speram ca acest articol te va incuraja sa te informezi corect in legatura cu serviciile rent a car Cluj si sa alegi firma care iti va satisface nevoile la preturi accesibie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu