Alegerea unui teren

Inca de mica visam ca, atunci cand voi fi mare voi avea o casa cu gradina, care obligatoriu se va afla pe malul unui lac si in apropierea padurii... Din cate observ din discutiile avute cu prietenii, colegii si din articolele pe care le citesc in presa, se pare ca nu sunt singura.
Mai ales in cazul persoanelor care locuiesc si muncesc in zonele aglomerate din orase, cred ca momentul in care se intorc casa dupa o zi grea de munca este cel mai placut. Iar daca acea casa este construita pe malul unui lac si in apropierea unei paduri, acest moment in care te bucuri din plin de aerul curat si de linistea serii cred ca este perfect.
Dar pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a ajunge aici nu sunt de loc putini sau usor de facut. In primul rand veti observa ca daca cautati pe interent dupa termenii: - teren padure - veti da peste foarte multe oferte de vanzare. Problema este ca de cele mai multe ori aceste terenuri sunt foarte scumpe si nu dispun de infrastructura necesara si nici de utilitati in apropiere. Desi sunt zone care s-au dezvoltat foarte mult din cauza dorintei oamenilor de a locui aproape de natura si intr-un mediu cat mai curat, sunt inca foarte multe zone unde ar trebui investit foarte mult pentru a se ajunge la standardul de viata cu care suntem obisnuiti.
In acest moment zonele cele mai populare pentru achizitia unui teren aproape de Bucuresti  si unde va puteti bucura si de proximitatea padurii sunt: Mogosoaia, Cernica sau Branesti. Din pacate desi la un moment dat Bucurestiul era inconjurat de padure, mare parte din ea a disparut iar optiunile celor care vor sa fie apropape atat de natura cat si de oras s-au imputinat.
Poate pentru unii dintre noi aceasta casa ca in povesti va ramane doar un vis, dar consider ca daca iti doresti cu adevarat orice vis poate devini realitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu