Balerinii sport


Pantofii sport au fost dintotdeauna un obiect de incaltaminte specific sportivilor, ideal pe terenul de sport sau in sala de fitness, insa purtati de multe ori si pe strada. Ideali pentru persoanele active, femei sau barbati, pantofii sport si-au gasit o interpretare mai aparte, dedicata femeilor care adora sa faca miscare, insa urasc sa poarte adidasi.

Pentru acestea, segmentul pantofi sport dama s-a imbogatit cu celebrii balerini sport. Principalii producatori de articole sportive au introdus in colectile lor si astfel de balerini. Cu o talpa mai groasa, montanta si dura, sau cu talpa subtire, in culori feminine sau nuante metalice, cu arici sau barete, cu sclipici sau simpli, balerinii sunt extrem de chic si apreciati de femeile active. Sunt ideali pentru o iesire in parc, atunci cand vrei sa porti short sau optezi pentru o fusta sau rochie. Nu intotdeauna un picior fin, feminin, arata bine in short sau fusta si in adidasi, iar uneori combinatia poate fi de-a dreptul dezavantajanta, mai ales daca vorbim despre femei cu picioare subtiri, mai osoase sau usor cracanate. Pentru acestea, o incaltaminte ce defineste mult mai frumos piciorul, accentuand muschiul si deviind privirea de la aspectele neplacute, sunt balerinii. Cu un varf de popularitate in urma cu 5 ani, balerinii sport sunt si astazi prezenti in marile magazine, dar si in magazine mai mici si mai putin celebre, reprezentand intotdeauna o optiune demna de luat in seama. 

Poate ca unii nu le inteleg rostul, argumentand ca nu sunt nici balerini, pe care sa ii porti purta la o tinuta casual, dar nici adidasi, astfel incat sa ii porti la trening. Si asa este… Insa cat de frumos arata o pereche de balerini sport la un tricou polo si un short alb sau la o rochita de tenis, reusind sa imbine si eficienta sportiva si latura estetica, la care femeile tin cel mai mult?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu