Creaza-ti propriile bijuterii

Exista vreun mod mai bun de a te accesoriza decat cu cateva piese bijuterii frumoase? Problema este ca uneori bijuteriile obisnuite pot ajunge sa fie foarte scumpe. Cu toate acestea ai o alternativa. De ce sa nu iti creezi tu propriile bijuterii? Este destul de simplu sa inveti cum sa iti faci cu propriile maini bijuterii. Pot spune ca ai un avantaj mare pentru ca poti sa creezi bijuteriile care sa se potriveasca orcarei tinute pe care o ai deja. In acest fel nu vei economisi bani, dar iti vei petrece timpul intr-un mod distraciv si creativ.

Esti interesata sa creezi un accesoriu pentru pus la gat? Cel mai simplu mod in care poti face asta este folosind margele. Vei vedea ca poti crea o varietate de coliere frumoase doar folosind cateva  snururi sau ate dure si o varietate de margele de diferite culori si marimi.

Daca vei dispune margele pe intreaga circumferinta a colierului poti inlocui snurul cu orice altceva. Inainte de a incepe sa iti pui ideile in practica ar trebui sa te gandesti la ce o sa asortezi respectiva bijuterie. In acest fel vei putea combina si complementa culorile colierului cu cele ale piesei de imbracaminte cu care vrei sa o asortezi.

Odata ce ai in minte culorile , ar trebui sa te gandesti la un tipar. Acesta il poti obtine combinand margele de culori si forme diferite.

Cel mai important lucru in tot acest proces este sa iti folosesti imaginatia. Totusi trebuie sa ai mereu in minte tema sau genul de accesoriu de care ai nevoie.

Cand cumperi margelele iti sugerez sa le cumperi pe cele mici, care iti vor completa tinuta, dar si cateva mai mari, care vor atrage cu siguranta atentia asupra accesoriului tau. Intotdeauna ai posibilitatea de a alege dintr-o varietate foarte mare de modele, materiale si texturi.

In cazul in care vrei sa iti faci singura un inel, si acest lucru este posibil. Nu ai nevoie decat de cateva margele de dimensiuni mari si cateva fire pentru a realiza o varietate de inele. Nu trebuie decat sa rasucesti acele fire, intr-un mod cat mai creativ astfel incat sa se potriveasca pe degetul tau.

Nu uita ca trebuie sa pastrezi cateva capete mai lungi pentru a fixa in ele magelele. Dupa ce le-ai fixat inelul este gata sa fie purtat in orice combinatie doresti tu.

O alta optiune este sa faci cercei. Nu este foarte dificil pentru ca in magazine poti gasi componente ale acestor piese pe care tu le poti folosi in combinatia pe care o doresti.

Singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa adaugi decoratiunile pe care le preferi. Componenetele sunt foarte ieftine, iar modul in care ii vei decora va atrage cu siguranta atentia celor din jur. 

Modalitati asemanatoare pot fi folosite pentru a crea bratari sau brose. Nu trebuie decat sa rasucesti creativ cateva fire si sa le combini cu cateva accesorii colorate. Astfel vei obtine cateva accesorii care vor imprumuta putin din farmecul tau personal.

Nu conteaza daca esti un adult sau adolescent, poti intotdeauna sa te distrezi facandu-ti propriile tale bijuterii. Aceasta activitate va fi o expresie a laturei tale creative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu